• Anasayfa
  • KAEÜ
  • E-Posta
  • EN
Birime özel logo
KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ
Kaman Meslek Yüksekokulu
  • HAKKIMIZDA

    • Genel

      • Misyon
      • Vizyon
      • Kalite Politikası
      • Değerler
      • Meslek Yüksekokulu Müdürleri
    • Meslek Yüksekokul Yönetimi

      • Meslek Yüksekokulu Müdürü
      • Müdür Yardımcıları
      • Meslek Yüksekokul Sekreteri
      • Örgüt Şeması
      • Kurullarımız
      • Bölüm Başkanları
    • Tanıtım

      • MeslekYüksekokulumuz Tarihçesi
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
  • ÖĞRENCİ

    • Genel

      • Akademik Takvim
      • Öğrenci Bilgi Sistemi
      • AYDEP
      • Ders Bilgi Paketi (Bologna)
      • Sınav/Ders Programları
      • Engelli Öğrenci Birimi
      • Mezun Bilgi Sistemi
      • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
      • Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
      • Rehber
      • Öğrenci Toplulukları
    • Mevzuat

      • Ön Lisans ve Lisans Yönetmeliği
      • Lisansüstü Yönetmeliği
      • Öğrenci Disiplin Yönetmeliği
      • Dikey Geçiş Yönetmeliği
      • Yatay Geçiş Yönetmeliği
      • Tüm Mevzuat
    • Hizmetler

      • Yurt ve Barınma
      • Yemekhane
      • Kütüphane
      • Ahi Kart
      • Aile Sağlığı Merkezi
      • Psikolojik Destek Birimi
      • Öğrenci Butiği
      • E-Posta
      • Wi-Fi Erişimi
      • MS Office 365
      • Kampüs Dışı Erişim
      • Autodesk Yazılımları
    • Ulaşım

      • Şehir İçi Ulaşım
      • Şehir Dışı Ulaşım
    • Dış İlişkiler

      • Dış İlişkiler Ofisi
      • Erasmus
    • Eğitim Merkezleri

      • Sürekli Eğitim Merkezi
      • TÖMER
    • Sosyal Tesisler

      • Davulağıl Sosyal Tesisi
      • Halı Saha
      • Cacabey Kampüsü Spor Salonu
      • Bâb-ı Ahi Kafeterya
    • Aday Öğrenci

      • Tanıtım
      • Kırşehir Hakkında
      • Sanal Tur
      • Tercih (YÖKATLAS)
    • Staj

      • Staj Duyurusu
    • Staj Dosyası
    • Örnek Staj Formu
    • Staj Başvuru Formu
    • Yaz Okulu

      • Yaz Okulu İşlemleri
  • AKADEMİK

    • Bilgisayar Teknolojileri Bölümü

      • Bilgisayar Teknolojileri Programı
    • Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü

      • Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı
    • Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü

      • Harita ve Kadastro Programı
    • Elektrik ve Enerji Bölümü

      • Elektrik ve Enerji Bölümü
    • İnşaat Bölümü

      • İnşaat Teknolojisi Programı
      • Yapı Denetimi Programı
    • Elektronik ve Otomasyon Bölümü

      • Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programı
    • Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü

      • Makine Programı
    • Gıda İşleme Bölümü

      • Gıda Teknolojisi Programı
    • Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü

      • Sondaj Teknolojisi Programı
  • KALİTE

    • Kurumsal

      • Misyon
      • Vizyon
      • Politikalar
      • Organizasyon Şeması
      • Görev Tanımları
      • Temel Değerler
      • Etik Davranış İlkeleri
    • Koordinatörlükler ve Komisyonlar

      • Kalite Komisyonu
      • Birim EKGS Koordinatörlüğü
      • İSG Kurulu
      • Kalite Yönetim Koordinatörlüğü
      • EKGS Koordinatörlüğü
      • Politika, Prosedür ve Formlar
      • Birim Kalite Koordinatörlüğü
      • Sıfır Atık Komisyonu
      • İSG Birim Sorumlusu
      • Birim AR-Ge Komisyonu
    • Planlar

      • Stratejik Plan
      • Faaliyet Planı
      • İç Kontrol Standartları Uyum Eylem Planı
      • Acil Durum Eylem Planı
      • Acil Durum Sivil Savunma Planı
    • Raporlar

      • Birim İç Değerlendirme Raporu (KİDR)
      • Birim İç Tetkik Raporu
      • İç Kontrol Standartları Gerçekleşme Raporu
      • Memnuniyet Raporları
      • Risk Değerlendirme Raporu
    • Süreç Yönetimi

      • Birim Süreçleri
      • Süreç Performans İzleme
      • İş Akış Şemaları
      • Belge Yönetim Sİstemi
    • EFQM Modeli

      • Birim EFQM Modeli Temsilcisi
      • Birim EFQM Modeli Komisyonu
      • Birim EFQM Modeli Çalışmaları
    • Yönergeler

      • Kalite Yönetim Koordinatörlüğü Yönergesi
  • Anasayfa >
  • AKADEMİK >
  • Gıda İşleme Bölümü

Gıda Teknolojisi Programı

  • Hakkımızda
  • Akademik Personel

Hakkımızda


Gıda Teknolojisi programının amacı; gıda maddelerinin insan sağlığına uygun olarak  üretilmesi, ambalajlanması, depolanması ve tüketiciye ulaştırılmasını sağlayan, gıdalarda fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik analizleri yapan ve yorumlayan, alanı ile ilgili temel düzeydeki kuramsal ve uygulamalı bilgilere sahip, bağımsız olarak çalışabileceği gibi ekip üyesi olarak da sorumluluk alabilen, gelişen teknolojiyi takip edebilecek düzeyde yabancı dil bilen, bilişim ve iletişim teknolojilerini kullanabilen, toplumsal, bilimsel, kültürel ve etik değerlere sahip ve bilgilerini gelişen teknolojiye göre güncelleyebilen teknik elemanları yetiştirmektir.

Gıda teknolojisi programının hedefi; gıda üretim ve işleme tesislerinde çalışacak teorik ve pratik bilgi birikimine sahip nitelikli teknik eleman yetiştirmektir.

Misyon: Millî ve evrensel değerleri benimsemiş, çağın gerektirdiği teknik ve insani becerilere sahip nitelikli insan yetiştirmek; paydaşlarla işbirliği ve sürekli iyileştirmeyi esas alarak yürüttüğü araştırmalar ve geliştirdiği kalite sistemleri ile bölgenin ve ülkenin kalkınmasına katkı sağlamaktır.

Vizyon: Sürekli iyileştirme ve paydaş memnuniyetini esas alan, bölgesel kalkınma ve ihtisaslaşmayı önceleyen, ulusal ve uluslararası düzeyde araştırmalar yürüten, nitelikli öğrencilerin tercih ettiği, geliştirdiği eğitim ve kalite yönetim sistemleri ile model alınan bir program olmak.



Akademik Personel



Bölüm Başkanı
Dr. Öğr. Üyesi Göktürk ÖZTÜRK
Adi Soyadi Ana Bilim Dali E-posta
Doç. Dr. Özlem GÜNDOĞDU AYTAÇ Gıda Teknolojisi Pr.
Doç. Dr. Sena ÖZBAY Gıda Teknolojisi Pr.
Dr. Öğr. Üyesi Göktürk ÖZTÜRK Gıda Teknolojisi Pr.
Dr. Öğr. Üyesi Sertan AYTAÇ Gıda Teknolojisi Pr.
Öğr. Gör. Dr. Nuri ERCAN Gıda Teknolojisi Pr.
Öğr. Gör. Özkan DOĞAN Gıda Teknolojisi Pr.

25 Kasım 2021 tarihinde yayınlandı.
FaLang translation system by Faboba
  • Dergiler

    • Ahi Evran Tıp Dergisi
    • Eğitim Fakültesi Dergisi
    • Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
    • İİBF Dergisi
    • Sağlık Bilimleri Dergisi
    • Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
    • Ziraat Fakültesi Dergisi
    • İF Dergisi
    • Mühendislik Bilimleri Dergisi
  • Bilgi Sistemleri

    • Öğrenci Bilgi Sistemi
    • Akademik Web Sayfaları
    • Elektronik Belge Yönetim Sistemi
    • Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi
    • Ek Ders Otomasyonu
    • Bologna Bilgi Paketi
  • Birimler

    • Akademik Teşvik
    • BAP Koordinatörlüğü
    • Bilgi Edinme Birimi
    • Eğitimde Kalite Güvence Sistemi Koordinatörlüğü
    • Engelsiz Öğrenci Birimi
    • Erasmus - Dış İlişkiler Ofisi
    • Kalite Yönetim Koordinatörlüğü
    • Kongre ve Kültür Merkezi
    • Ortak Seçmeli Dersler Koordinatörlüğü
    • Pilot Tarım ve Jeotermal Koordinatörlüğü
    • Pilot Sağlık Koordinatörlüğü
    • Pedagojik Formasyon Birimi
    • Sürekli Eğitim Merkezi (AHİSEM)
    • YLSY Burs Programı Koordinatörlüğü
  • İletişim Formları

    • Memnuniyet Bildirim Formu
    • Bilgi İşlem Teknik Destek Formu
    • Yapı İşleri Bakım Onarım Talep Formu
    • Davulağıl Ziyaretçi Formu
  • Diğer

    • UNİKOP
    • Study In Turkey
    • Wi-Fi Kullanım Kılavuzları
    • Proxy Kullanım Kılavuzu
    • Gizlilik Politikası
    • Dokümantasyon
    • KVKK Dokümanları
    • Yemek Listesi
    • Yemek Satış
İLETİŞİM
Telefon : +90 386 280 54 00
Fax :  
E-Posta :
Adres : Hacıpınar Mahallesi Şehit Uzman Çavuş Bahtiyar Şimşek Caddesi 962. Sokak No:1 Kaman/KIRŞEHİR                       
Sosyal Medya
© 2025, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
Eski Web Sitemiz
Geliştirme Ekibi