Okulumuz Gıda İşleme Bölümü öğrencileri 16.12.2021 tarihinde Nevşehir’de faaliyet gösteren Doğa Tohumculuk ve Dondurulmuş Gıda Üretim tesislerine teknik ve bilimsel bir gezi düzenlediler. Dr. Öğr. Üyesi Özlem GÜNDOĞDU ve Dr. Öğr. Üyesi Sertan AYTAÇ’ın organize ettiği gezide öğrencilerimiz üretim hattı ve laboratuvarları gezerek hammadde kabulü ve analizi, boylama, temizleme, dilimleme, pişirme, dondurma, paketleme ve nihai ürün analizleri hakkında bilgi sahibi oldular. Öğrencilerimiz işletme tarafından yapılan ikramdan sonra fabrikadan ayrıldılar ve Kapadokya bölgesine bir ziyaret gerçekleştirerek yörenin tarihi ve kültürel değerlerini de görme imkânı buldular. Bu gezinin gerçekleşmesinde desteklerini bizden esirgemeyen başta üniversitemize, değerli katkılarından dolayı Kaman Belediye Başkanlığına, Kaman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına, Kaman Esnaflarından Sayın Aslan HAYKIR’a, Sayın Kalender ÇAKIR’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.