• Home Page
  • KAEÜ
  • E-Mail
  • TR
Birime özel logo
KIRŞEHİR AHİ EVRAN UNİVERSITY
Kaman Vocational School
  • ABOUT KAEU

    • About KAEU

      • Misyon
      • Vizyon
      • Our Quality Policy
      • Değerler
      • Meslek Yüksekokulu Müdürleri
    • Administration

      • Meslek Yüksekokulu Müdürü
      • Müdür Yardımcıları
      • Meslek Yüksekokul Sekreteri
      • Örgüt Şeması
      • Kurullarımız
      • Bölüm Başkanları
    • Tanıtım

      • History
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
  • STUDENTS

    • General

      • Academic Calendar
      • Student Information System
      • AYDEP
      • Course Information Package (Bologna)
      • Exam/Course Schedules
      • Disabled Students Unit
      • Graduate Information System
      • Registrar's Office
      • Directorate of Health, Culture and Sports
      • Phonebook
      • Student Clubs
    • Legislation

      • Associate's and Bachelor Degree Regulations
      • Graduate School Regulations
      • Student Discipline Regulations
      • Vertical Transfer Regulations
      • Undergraduate Transfer Regulations
      • All Legislations
    • Services

      • Dormitory and Accommodation
      • Cafeteria
      • Library
      • Ahi Card
      • Family Health Center
      • Psikolojik Destek Birimi
      • Student Boutique
      • E-Mail
      • Wi-Fi User Guide
      • MS Office 365
      • Kampüs Dışı Erişim
      • Autodesk Yazılımları
    • Transportation

      • Urban Transportation
      • Intercity Transportation
    • Foreign Affairs

      • Foreign Affairs Office
      • Erasmus
    • Education Centers

      • AECEC
      • TOMER
    • Facilities

      • Davulağıl Sosyal Tesisi
      • Astroturf
      • Cacabey Kampüsü Spor Salonu
      • Bâb-ı Ahi Kafeterya
    • Candidate Students

      • Introduction
      • About Kırşehir
      • Virtual Tour
      • Preference (YOKATLAS)
    • Staj

      • Staj Duyurusu
    • Staj Dosyası
    • Örnek Staj Formu
    • Staj Başvuru Formu
    • Yaz Okulu

      • Yaz Okulu İşlemleri
  • ACADEMIC

    • Bilgisayar Teknolojileri Bölümü

      • Bilgisayar Teknolojileri Programı
    • Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü

      • Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı
    • Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü

      • Harita ve Kadastro Programı
    • Elektrik ve Enerji Bölümü

      • Elektrik ve Enerji Bölümü
    • İnşaat Bölümü

      • İnşaat Teknolojisi Programı
      • Yapı Denetimi Programı
    • Elektronik ve Otomasyon Bölümü

      • Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programı
    • Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü

      • Makine Programı
    • Gıda İşleme Bölümü

      • Gıda Teknolojisi Programı
    • Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü

      • Sondaj Teknolojisi Programı
  • RESEARCH

    • Kurumsal

      • Misyon
      • Vizyon
      • Politikalar
      • Organizasyon Şeması
      • Görev Tanımları
      • Temel Değerler
      • Etik Davranış İlkeleri
    • Koordinatörlükler ve Komisyonlar

      • Kalite Komisyonu
      • Birim EKGS Koordinatörlüğü
      • İSG Komisyonu
      • Kalite Yönetim Koordinatörlüğü
      • EKGS Koordinatörlüğü
      • Politika, Prosedür ve Formlar
      • Birim Kalite Koordinatörlüğü
      • Sıfır Atık Komisyonu
      • İSG Birim Sorumlusu
      • Birim AR-Ge Komisyonu
    • Planlar

      • Stratejik Plan
      • Faaliyet Planı
      • İç Kontrol Standartları Uyum Eylem Planı
      • Acil Durum Eylem Planı
      • Acil Durum Sivil Savunma Planı
    • Raporlar

      • Birim İç Değerlendirme Raporu (KİDR)
      • Birim İç Tetkik Raporu
      • İç Kontrol Standartları Gerçekleşme Raporu
      • Memnuniyet Raporları
      • Risk Değerlendirme Raporu
    • Süreç Yönetimi

      • Birim Süreçleri
      • Süreç Performans İzleme
      • İş Akış Şemaları
      • Belge Yönetim Sİstemi
    • EFQM Modeli

      • Birim EFQM Modeli Temsilcisi
      • Birim EFQM Modeli Komisyonu
      • Birim EFQM Modeli Çalışmaları
    • Yönergeler

      • Kalite Yönetim Koordinatörlüğü Yönergesi
  • Home >
  • ACADEMIC >
  • Gıda İşleme Bölümü

Gıda Teknolojisi Programı

  • Hakkımızda
  • Akademik Personel

Hakkımızda


Gıda Teknolojisi programının amacı; gıda maddelerinin insan sağlığına uygun olarak  üretilmesi, ambalajlanması, depolanması ve tüketiciye ulaştırılmasını sağlayan, gıdalarda fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik analizleri yapan ve yorumlayan, alanı ile ilgili temel düzeydeki kuramsal ve uygulamalı bilgilere sahip, bağımsız olarak çalışabileceği gibi ekip üyesi olarak da sorumluluk alabilen, gelişen teknolojiyi takip edebilecek düzeyde yabancı dil bilen, bilişim ve iletişim teknolojilerini kullanabilen, toplumsal, bilimsel, kültürel ve etik değerlere sahip ve bilgilerini gelişen teknolojiye göre güncelleyebilen teknik elemanları yetiştirmektir.

Gıda teknolojisi programının hedefi; gıda üretim ve işleme tesislerinde çalışacak teorik ve pratik bilgi birikimine sahip nitelikli teknik eleman yetiştirmektir.

Misyon: Millî ve evrensel değerleri benimsemiş, çağın gerektirdiği teknik ve insani becerilere sahip nitelikli insan yetiştirmek; paydaşlarla işbirliği ve sürekli iyileştirmeyi esas alarak yürüttüğü araştırmalar ve geliştirdiği kalite sistemleri ile bölgenin ve ülkenin kalkınmasına katkı sağlamaktır.

Vizyon: Sürekli iyileştirme ve paydaş memnuniyetini esas alan, bölgesel kalkınma ve ihtisaslaşmayı önceleyen, ulusal ve uluslararası düzeyde araştırmalar yürüten, nitelikli öğrencilerin tercih ettiği, geliştirdiği eğitim ve kalite yönetim sistemleri ile model alınan bir program olmak.



Akademik Personel



Bölüm Başkanı
Dr. Öğr. Üyesi Göktürk ÖZTÜRK
Adi Soyadi Ana Bilim Dali E-posta
Doç. Dr. Özlem GÜNDOĞDU AYTAÇ Gıda Teknolojisi Pr.
Doç. Dr. Sena ÖZBAY Gıda Teknolojisi Pr.
Dr. Öğr. Üyesi Göktürk ÖZTÜRK Gıda Teknolojisi Pr.
Dr. Öğr. Üyesi Sertan AYTAÇ Gıda Teknolojisi Pr.
Öğr. Gör. Dr. Nuri ERCAN Gıda Teknolojisi Pr.
Öğr. Gör. Özkan DOĞAN Gıda Teknolojisi Pr.

Published: 25 November 2021
FaLang translation system by Faboba
  • Journals

    • Ahi Evran Medical Journal
    • Journal of the Faculty of Education
    • Journal of the Institute of Natural and Applied Sciences
    • Journal of the FEAS
    • Journal of Medical Sciences
    • Journal of the Institute of Social Sciences
    • Journal of the Faculty of Agriculture
    • Journal of AHIF
    • Ahi Evran Journal of Engineering Science (AHIJES)
  • Information Systems

    • Student Information System
    • Academic Web Pages
    • E-Document Management System
    • Integrated Management Information System
    • Additional Course Automation
    • Bologna Process
  • Units

    • Academic Incentive
    • Coordinatorship of SRP
    • Unit of Enquiry
    • Education Quality Assurance System Coordinatorsip
    • Disabled Students Unit
    • Erasmus - Foreign Affairs Office
    • Quality Coordinatorship
    • Congress and Culture Center
    • Common Elective Course Coordinatorship
    • Pilot University Coordinatorship of Agriculture and Geothermal Energy
    • Pilot University Coordinatorship
    • Pedagogical Formation Unit
    • Continuing Education Center (AHİSEM)
    • YLSY Scholarship Program Coordinator
  • Communication Forms

    • Satisfaction Notification Form
    • IT Technical Support Form
    • Construction Maintenance Request Form
    • Davulağıl Ziyaretçi Formu
  • Others

    • UNIKOP
    • Study In Turkey
    • Wi-Fi User Guides
    • Guide to Proxy Servers
    • Privacy Policy
    • Dokümantasyon
    • PDPA Documents
    • Food Menu
    • Food Sale
CONTACT
Phone : +90 850 441 02 44
Fax : +90 386 280 46 77
E-Mail :
Address : Bağbaşı Mah. Sahir Kurutluoğlu Cad. No: 100 Merkez / KIRŞEHİR
Social Media
© 2025, Kırşehir Ahi Evran University
Old Website
Development Team