28/11/2023 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri üniversitemiz tarafından temin edilen otobüs ile Öğr. Gör. Dr. Ebru ALAGÖZ BOYRAZ, Öğr. Gör. Engin EKDUR ve Öğr. Gör. Mehmet SARICA eşliğinde Kırşehir' de geziye katıldılar. Şehrimizde bulunan Kırşehir Müzesi, Kırşehir Ahilik Müzesi ve Ahi Evran Külliyesi, Cacabey Gökbilim Medresesi, Neşet Ertaş Kültür Evi ve Hamidiye Camii gibi tarihin önemli noktalarında yer alan alanları ziyaret eden öğrencilerimiz, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Eyüp TEMUR rehberliğinde tarihi ve Kırşehir'i farklı bir açıdan gözlemlediler. Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine ilgiyle rehberlik eden İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Eyüp TEMUR beyefendiye teşekkür ederiz.