Cumhuriyetimizin 100. Yılında Meslek Yüksekokulumuzda Bölümler arası Voleybol Turnuvası yapılmıştır. Elektronik ve Otomasyon Bölümü iki voleybol takımı, Gıda İşleme Bölümü iki voleybol takımı, İnşaat Bölümü bir voleybol takımı, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü iki voleybol takımı, Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü iki voleybol takımı ve Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümünün iki voleybol takımı ile turnuvaya katılmıştır. Voleybol turnuvasında 3 grupta toplam 10 takım mücadele etmiştir. Yaklaşık bir hafta süren grup maçları sonrasında yarı final, üçüncülük ve final maçları yapılarak turnuva tamamlanmıştır.

ŞAMPİYON     Elektronik ve Otomasyon Bölümü Voleybol Takımı

İKİNCİ              Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Voleybol Takımı

ÜÇÜNCÜ         İnşaat Bölümü Voleybol Takımı

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serdar KORKMAZ tarafından verilmiştir.