Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün "Toplumu gerçek amacına, gerçek mutluluğuna ulaştırmak için iki orduya gerek vardır. Biri vatanın hayatını kurtaran asker ordusu, diğeri ulusun geleceğini yoğuran bilim ordusudur." anlayışından hareketle, Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin, askerlik tecil işlemleri ve Türk Silahlı Kuvvetlerin de kariyer imkanları konularında bilgi sahibi olabilmeleri için, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Gazi POLAT ve Öğr. Gör. Mahmut ATALAY öncülüğünde Kaman Askerlik Şubesine gerçekleştirdiğimiz ziyaretin ilk gününü tamamladık. Bilgilendirme için Kaman Askerlik Şubesi Başkanı Atğm. İbrahim AKALIN'a teşekkür ediyoruz.

Not:  Öğrencilerimiz ile 8 kişilik gruplar halinde hafta içi 17:00 - 18:00 arasında Askerlik Şubesinden bilgi alma amacıyla ziyaretlerimiz devam ediyor.