Kaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve okulumuz Gıda Teknolojisi Programı tarafından organize edilen Kültürel Tanıtım Gecesi düzenlendi. 07 Ocak 2022 tarihinde Kaman Belediyesi Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen ve Gıda İşleme Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Özlem GÜNDOĞDU ve Dr. Öğr. Üyesi Sertan AYTAÇ’ın koordine ettiği faaliyete, okulumuz Gıda Teknolojisi ve İnşaat Teknolojisi Programı öğrencileri ile Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serdar KOKMAZ ile Öğr. Gör. Burak SİVRİKAYA da katıldı. Kaman Belediye Başkanı Sayın Necati ÇOLAK, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Yakup EĞRİ ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Volkan ÖZDEMİR’in de eşlik ettiği gecede öğrencilerimiz çeşitli ikramlar ve sohbet eşliğinde hoşça vakit geçirdiler. Tesislerinde bizleri misafir ettiği için Belediye Başkanımız Sayın Necati ÇOLAK’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.