Bilim insanlarının, H index, i10 index, atıf sayısı gibi verilerini temel alarak üretkenlik katsayısını ve üniversitelerin branşlardaki değerlendirmesini yapan bir çalışma olan AD Scientific Index verileri yayınlandı. Çalışmada, 212 ülke ve 14 bin 110 üniversitedeki 712 bin akademisyenden oluşan listede yer alan Türkiye adresli Üniversite ve kurumlardaki en çok atıf alan ve en yüksek H index’ine sahip ilk 10 bin akademisyen yer alıyor. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye adresli üniversitelerde en çok atıf alan ve en yüksek h-index değerine sahip ilk 10 bin bilim insanının sıralandığı listeye girme başarısı gösteren 50 akademisyeni ile önemli bir başarı elde etti. Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Üyesi Doç Dr. Gökhan SÜRÜCÜ bu 50 akademisyen arasında yer almıştır.