Okulumuz Gıda İşleme Bölümü öğrencileri 10/12/2021 tarihinde üniversitemize bağlı Ahilik Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezine bir ziyarette bulunmuştur. Ahilik Kültürü ve Meslek Ahlakı dersi kapsamında bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Özlem GÜNDOĞDU’nun organize ettiği gezide, öğrencilerimiz Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hüseyin ÖZTÜRK tarafından Ahilik ve tarihçesi, Ahiliğin kültürel, ekonomik, askeri, idari ve eğitimdeki önemi gibi konularda detaylı olarak bilgilendirilmiştir. Ahi Evran-ı Veli Cami ve Türbesi, Kırşehir Kalesi, Hılla Gölü, Ağalar Konağı, Kentpark, Cacabey Medresesi, Aşık Paşa Türbesi de ziyaret edilerek öğrencilerimize ilimizin tanıtımı yapılmıştır. Katkılarından dolayı başta üniversitemize, çok değerli bilgilerini bizimle paylaştığı için Sayın Prof. Dr. Hüseyin ÖZTÜRK hocamıza ve ayrıca tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.