25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Kapsamında Kaman Kaymakamlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kaman Birimi, Kaman Psikolojik Danışmanlık Birimi, Kaman İlçe Polis Amirliği, Kaman İlçe Jandarma Komutanlığı, Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Meslek Yuksekokulumuzun katılımıyla üniversite öğrencilerimize yönelik konferans verilmiştir. Konferansa hocalarımızdan Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serdar Korkmaz ve Öğr. Gör. Filiz GEMİCİ katılmıştır. Konferans açılış konuşmasını Öğretim Görevlimiz Filiz GEMİCİ yapmış; Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü ile ilgili bilgiler vermiştir. Tüm bölümlerimizden öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen konferansta kadına yönelik şiddetin nedenleri, alınması gereken önlemler, yaşanmış vakalar ve kadına yönelik şiddetle ilgili istatistiki bilgiler paylaşılmıştır.