Yüksekokulumuza yeni gelen öğrencilere oryantasyon eğitimi verildi. Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Fatih ÇELİK, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Fatih BALLI ve Öğr. Gör. Serdar KORKMAZ, Yüksekokul Sekreterimiz İsmail KARAOĞLAN, akademik personel ve öğrenciler katıldı. Öğrencilere seçkin bir üniversitede olduklarını belirterek kaliteli 2 yıllık bir eğitim süreci sonrasında tercih edilen mezunlar olarak çalışma hayatına başladıkları dile getirildi. Yüksekokulumuzun tanıtımı yapılarak öğrencilerin tabi olduğu yönetmelik, yönergeler, eğitim-öğretim faaliyetleri ve sosyal etkinlikler hakkında bilgi verirdi. Programda öğrencilere mesleki eğitimlerini sürdürecekleri derslikler ve laboratuvarlar tanıtıldı.

Eğitim programının hazırlanmasında emeği geçen Öğr. Gör. Tuba YABANERİ ve Öğr. Gör. Mehmet Akif ALKAYA hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.