Meslek yüksek okulumuz Harita Kadastro programı öğrencileri ellerinde bulunan imkanları zorlayarak, bir olmanın, bütün olmanın ve  sosyal sorumluluğun bilincinde ''Minik Eller Üşümesin'' diyerek bir araya geldiler. Kız öğrencilerimiz ve bunlara emekleriyle destek olan üniversite bayan personelimizde minik kardeşlerine atkılar ördüler. Erkek öğrecilerimiz bere ve eldiven alarak kampanyaya dahil oldular. Öğretim Görevlisi Mahmut ATALAY'ın organize ettiği kampanyada desteklerini esirgemeyen DİVA LİNE iplik ve Ahi Evran Kırtasiye de ellerinden geleni yaptılar. Kargoyla hediyelerini alan miniklerin hem elleri ısındı hem gönülleri... Tüm emeği geçen Haritacılara, personelimize ve sponsorlarımıza teşekkürler ederiz...