Üniversitemiz Kaman Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 18 Mayıs 2017 tarihinde Kaman Şehir Stadyumunda gerçekleştirildi. Törene İlçemiz Kaymakamı Murat GİRGİN, Belediye Başkan Yardımcısı Eftal AVŞAR, Garnizon Komutanı Üstğm. Fırat Mert FİDANCI, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet GÖKBEL, UNIKOP Koordinatörü Doç. Dr. Harun ÇİFTÇİ, Kaman Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih ÇELİK, okulumuz öğretim elemanları ve ilçemiz daire amirleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende açılış konuşmalarını mütakiben okulumuzda dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve hediye takdimleri yapıldı. Şed kuşanma ve ahilik yemininin ardından öğrencilerimiz keplerini atarak mezuniyetlerini kutladılar.