Meslek Yüksekokulumuz Mimarlık ve Şehir Planlama bölümü öğrencileri MİNİK ELLER ÜŞÜMESİN adıyla bir araya geldiler. Ve hiç tanımadıkları geleceğin mimarı kardeşlerine ablaları olarak kendi emekleriyle atkılar ördüler, ağabeyleri olarak onlara bere aldılar ve bazı ağabey, ablaları eldiven aldılar. Soğuk kış günlerinde yürekleri ısıtan bu hareketin mimarı Harita Kadastro Programı hocaları Öğretim Görevlisi Mahmut ATALAY ve Öğretim Görevlisi Emre İNCE dir. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yönlendirilerek Şanlıurfa ili Siverek İlçesinde bulunan Sislice İlk-Ortaokulu öğrencilerinin minik ellerini ve kocaman yüreklerini sımsıcak tutmayı hedefleyen harita kadastro programı öğrencileri emeklerini kargoya verip kardeşlerine ulaştırdılar. Kargo ve kırtasiye desteği için ilçemiz esnaflarından Ahi Evran kırtasiyenin katkıları için teşekkür ederiz.